Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 5 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Herschikking, samenwerking, fusie en overname: Oosterhout

Het Hanze College in Oosterhout is onderdeel van Kwadrant Scholengroep in Dongen. Met het ROC West-Brabant heeft een onderzoek plaatsgevonden naar de optimale positionering en versterking van het vmbo in Oosterhout.

Herschikking, samenwerking, fusie en overname: Helmond

In het najaar van 2011 is het besluit genomen om het vmbo op de Groene Campus te beëindigen. Omdat de bovenbouw van het vmbo structureel op een te klein leerlingenaantal kan rekenen kan niet de gewenste onderwijskwaliteit worden geboden.

Herschikking, samenwerking, fusie en overname: ’s-Hertogenbosch

In 2011 hebben Ons Middelbaar onderwijs en de gemeente ’s-Hertogenbosch onderzocht of er in ’s-Hertogenbosch een campus voor vmbo-onderwijs gerealiseerd kon worden.

Herschikking, samenwerking, fusie en overname: Tilburg

In 2012 hebben Ons Middelbaar Onderwijs en Onderwijsgroep Tilburg onderzocht of er een permanente oplossing is voor het onderwijsaanbod voor havisten met een stoornis in het autistisch spectrum.

Herschikking, samenwerking, fusie en overname: Bergen op Zoom

In de regio Bergen op Zoom is een onderzoek gestart naar de gevolgen van krimp van leerlingenaantallen, met name binnen het vmbo. Ook OMO Scholengroep Bergen op Zoom is hierbij betrokken.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)