Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 20 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Kerngegevens

 

Koers 2016

Koers 2016, het strategisch beleidsplan van Ons Middelbaar Onderwijs, stelt de docent centraal. Met als doel: goed onderwijs voor de leerling

Goed onderwijs bieden

Ons Middelbaar Onderwijs ziet het als haar opdracht om alle leerlingen volop mogelijkheden tot ontplooiing te bieden. Leerlingen moeten hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Toezichtarrangementen

Jaarlijks stelt de Inspectie van het Onderwijs het toezichtarrangement vast voor de scholen.

Elos - grensverleggend onderwijs

Eind 2004 is, tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de EU, het Elos onderwijsconcept van start gegaan.

De Nieuwste School

Op 1 augustus 2005 heeft De Nieuwste School in Tilburg haar deuren geopend.

Passend onderwijs

De Wet passend onderwijs is op 9 oktober 2012 aangenomen door de Eerste Kamer. Als de wet op 1 augustus 2014 ingaat, krijgen scholen een zorgplicht.

OMO-veiligheidsmonitor

De OMO-veiligheidsmonitor is een instrument dat het mogelijk maakt de sociale veiligheidssituatie binnen de school te analyseren, op grond van de uitkomsten veiligheidsbeleid te ontwikkelen en dit beleid op effectiviteit te meten.

Veiligheid en arbo

Het is cruciaal dat alle OMO scholen voor leerlingen en medewerkers veilige scholen zijn. Daarom is in het jaar 2012 binnen alle OMO-scholen veel gebeurd op het gebied van Veiligheid en Arbo.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)