Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Er zijn 6 artikelen gevonden die voldoen aan uw selectie

Toezichtarrangementen

Jaarlijks stelt de Inspectie van het Onderwijs het toezichtarrangement vast voor de scholen.

OMO-veiligheidsmonitor

De OMO-veiligheidsmonitor is een instrument dat het mogelijk maakt de sociale veiligheidssituatie binnen de school te analyseren, op grond van de uitkomsten veiligheidsbeleid te ontwikkelen en dit beleid op effectiviteit te meten.

Veiligheid en arbo

Het is cruciaal dat alle OMO scholen voor leerlingen en medewerkers veilige scholen zijn. Daarom is in het jaar 2012 binnen alle OMO-scholen veel gebeurd op het gebied van Veiligheid en Arbo.

Kwaliteitszorg 

Kwaliteitszorg is het geheel van activiteiten dat ondernomen wordt om de kwaliteit van het onderwijs (en de school) te onderzoeken, te borgen en te verbeteren.

Vensters voor Verantwoording

Vensters voor Verantwoording is een steeds belangrijker instrument geworden in de horizontale verantwoording. Alle scholen hebben de verantwoordelijkheid om de gegevens van de indicatoren actueel te houden.

BIJLAGE 7. TOEZICHTARRANGEMENTEN (PER 31 DEC. 2012)

In het artikel 'Toezichtarrangementen' zijn de in 2012 toegekende toezichtarrangementen van de OMO organisatie op totaalniveau weergegeven. Onderstaande tabel geeft de arrangementen per locatie weer.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)