Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Promotion

ProMotion is het interne Loopbaancentrum voor alle medewerkers van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Medewerkers en leidinggevenden kunnen bij ProMotion terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling. ProMotion biedt daartoe zowel individuele trajecten als ook groepsgerichte trainingen.

In 2012 hebben 178 medewerkers een individueel traject doorlopen en hebben 97 medewerkers deelgenomen aan een training. Op verzoek van scholen biedt ProMotion eveneens maatwerktrainingen aan; in 2012 hebben er 37 plaatsgevonden. ProMotion heeft haar trainingsaanbod in 2012 uitgebreid op basis van de signalen van cliënten, schoolleiders, P&O-ers en ontwikkelingen binnen de markt van loopbaanontwikkeling.

In november 2012 vond de 3e editie van de Loopbaan4daagse plaats: 4 dagen in het teken van loopbaanontwikkeling en mobiliteit. Aan deze activiteit hebben 255 medewerkers deelgenomen. Zij liepen mee met een collega of volgden een van de 23 verschillende workshops.

De dienstverlening van ProMotion wordt door de klanten met een ruime 8 beoordeeld. Verder blijkt dat zowel de verhouding OP – OOP, als de leeftijdsopbouw van OMO-medewerkers die gebruik maken van de diensten van ProMotion redelijk aansluiten bij de opbouw van de medewerkers van OMO. Naar verhouding maken meer vrouwen dan mannen gebruik van de diensten van ProMotion. Daarnaast blijft loopbaanontwikkeling voor de medewerkers de grootste aanleiding om een beroep te doen op de diensten van ProMotion.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)