Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Mill-Hillcollege

www.mill-hillcollege.nl


rector: Carin Zandbergen

opleidingen: vwo, havo, mavo

locatie:

  • Goirle

Het Mill-Hillcollege is een school waar het draait om de ontwikkeling van leerlingen tot volwaardige deelnemers aan de maatschappij. Het Mill-Hillcollege bereidt de leerlingen voor op het vervolgonderwijs dat het beste bij het individu past, waarbij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden én persoonskenmerken de uitgangspunten vormen. Het Mill-Hillcollege is ontstaan vanuit de ‘Fathers van Mill-Hill’ en heeft nog altijd de zorgzaamheid voor de Derde Wereld hoog in het vaandel staan.

2012: Frans, Duits én Spaans

In de brugklas is een talenprogramma gestart waarbij de leerlingen naast Engels en Nederlands nu ook les in Frans, Duits en Spaans krijgen. Ditis een uniek concept dat leidt tot een andere wijze van vreemdetaalverwerving.

2012: veilig en groen

In 2012 is een nieuw fietspad gerealiseerd, waardoor de leerlingen met de fiets veilig de school kunnen bereiken. Op 8 november 2012 is het fietspad geopend door derdeklassers die deelnamen aan de Bosloop.

2012: sociale media

Samen met leerlingen, docenten en ouders is een social mediaprotocol opgesteld, waarin heel duidelijk als uitgangspunt staat dat dezelfde fatsoenregels zowel offline als online gelden. Geen verbod op social media, maar integratie in het schoolprogramma.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)