Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Scholengemeenschap Were Di

www.weredi.nl


rector: Cees Streng

opleidingen: vmbo, havo, atheneum en gymnasium

locatie:

  • Valkenswaard

Were Di streeft ernaar door goed onderwijs, en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep. De school beschikt over een draadloos netwerk waarmee ICT kan worden ingezet zonder tijd- of plaatsgebonden te zijn. Elke leerling uit de eerste en tweede klas heeft ter optimalisering van het onderwijsproces een laptop bij zich. De komende jaren zal dit verder worden uitgebouwd totdat elke leerling een eigen device bij zich heeft. Ook alle docenten hebben via school een laptop in bruikleen om de ontwikkelingen in het digitaal lesgeven optimaal te kunnen ondersteunen.

De “Academie voor Sport en Cultuur”, die nu het derde jaar is ingegaan, breidt steeds verder uit. Omdat Were Di gezondheid van geest en lichaam belangrijk vindt, wil de school hiermee sportief en cultureel gedrag bij leerlingen stimuleren door een uitgebreid aanbod aan activiteiten naast de lessen, tegen lage kosten.

In 2012 werd de tweejaarlijkse musical weer opgevoerd in het theater van Valkenswaard. Dit is een musical boordevol dans en zang, met volledige uitvoering en coördinatie door eigen leerlingen en collega’s. Voor de deelnemers is dit een unieke ervaring. Verder werd in 2012 een eerste aanzet gedaan om te komen tot een nieuw schoolplan voor de jaren 2013 t/m 2016, waarin de meerjaren visie op het onderwijs verwoord wordt.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)