Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Sondervick College

www.sondervick.nl


rector: Nol van Beurden

opleidingen: vwo, havo, mavo, vmbo

locatie:

  • Veldhoven

Na een reorganisatie is er nu de volle aandacht voor de onderwijskundige ontwikkelingen op de school. Vanuit een hernieuwd identiteitsbesef, met de zorg voor alle leerlingen voorop met al hun verschillende talenten en aandachtspunten, wordt inhoud gegeven aan professionele zeggenschap.

De verbanden met zowel de onderwijspartners (primair onderwijs, technische universiteit, Fontys en ROC Eindhoven) als het lokale en internationale bedrijfsleven zijn aangehaald in het streven om betekenisvol en contextrijk onderwijs te realiseren.

De voorbereidingen op passend onderwijs zijn in volle gang. Daarbij wordt nadrukkelijk ingezet op nauwe samenwerking met de lokale VSO-partner.

In alle opleidingen van het Sondervick-College wordt, naast het nadenken over het onderwijskundig concept, ook systematisch aandacht gegeven aan opbrengstgericht werken en de bijbehorende kennis- en ervaringsuitwisseling. Er is doorgezet op internationalisering voor alle opleidingen, van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) tot en met tweetalig vwo.

Verder wordt de bekabeling voor ICT gerenoveerd en zal wifi gedoseerd, gekoppeld aan de onderwijsvraag, uitgerold worden.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)