Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Elzendaalcollege Gennep


www.elzendaalcollege.nlrector: Jacques Marsmans

opleidingen: vwo, havo, vmbo

locaties:

  • Boxmeer
  • Gennep

Het Elzendaalcollege staat voor ‘reach for quality’ en ‘werken met je kwaliteit’. Het Elzendaalcollege heeft veel om trots op te zijn, meer dan alleen de goede onderwijsresultaten, en wil dat ook laten zien aan de buitenwereld. Beide vestigingen hebben een warm pedagogisch klimaat. De contacten tussen leerkrachten en leerlingen zijn laagdrempelig. Leerlingen hebben veel keuzemogelijkheden binnen het onderwijs. Ze kunnen deelnemen aan buitenlesactiviteiten en deelnemen aan excursies en projecten. Het Elzendaalcollege is een gezonde school, die klaar is voor de toekomst.

In december 2012 presenteerde onderwijs- socioloog Dronkers zijn onderzoeksresultaten in de Volkskrant, met vergelijkingen tussen alle scholen in het voortgezet onderwijs. De havo van het Elzendaalcollege kreeg daarbij, samen met 11 andere scholen landelijk, de hoogste score: een 10. Naast de havo behaalden ook onze overige richtingen en locaties in het onderzoek goede resultaten.

In 2012 heeft de school een nieuwe huisstijl ingevoerd. Met onder meer een nieuw logo benadrukte de school het streven om niet meer vooral naar binnen gericht te zijn.

 
pagina opties

Mijn OMO verslag (0)